Back in London


06/02/2013

Back from holidays and already is February. Time fly so fast. We had something to do all the time, but it was good relax. We both didn't want to come back. Loads of snow, so we went skiing, after that we walked like a robots ( muscle pain auu ), meet many friends, and loads of coffee to drink :).  Perfect holidays. It's a pitty I wont have it for long time now. Back to reality.
The sweater what I wear, it's handmade and my boyfriends mum made it for me. I told her my idea  and she did it great. What do you think? Thanks for all your comments.


A uz sme zase spat v Londyne. Dovolenka bola skvela ale kratka. Stale sme mali co robit, ale bol to skvely oddych. Obidvom sa nam nechcelo vratit. Bolo vela snehu, cize bez lyzovania by to neslo, ale ta bolest potom, par dni sme chodili ako roboti. Stretli sme vela kamaratov a vypili litre kavy. Skratka paradna dovolenka. Nemozem tomu uverit ze uz je februar. Cas tak leti. A este horsie je ze taku dovolenku uz len tak skoro nezazijem. Sme spat v realite a na par mesiacov sa musi makat.
Sveter co mam na sebe je pleteny rucne, ustrikovala ho priatelova mama. Ja som jej povedala aku mam predstavu a ona ho takto skvele urobila. Co myslite? Dakujem za vsetky vase komentare.





Comments

  1. lovely photos! i like your sweater
    xx
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts