2013


03/01/2013


I had not much time left to take some pictures over this couple of weeks. So that's the reason why I kept quite for a while.
Hope you had wonderful Christmas and even better New Years Eve and now you ready for year ahead. Did you make some decisions? People usually does, but it last only till February, hope my last for a bit longer. I try to do everything for it, and hopefully you gonna to do have a strength to do the same.  Happy and Successful New Year.

Nemala som vela casu poslednych par tyzdov urobit par zaberov. To je hlavna pricina toho ze som sa na urcity cas odmlcala.
Dufam ze ste mali nadherne Vianoce a este lepsi Silvester a teraz ste uz vsetci plny novej sily do noveho roka. Urobili ste si nejake predsavzatia? Kazdy z nas si kazdy rok nieco naslubuje samemu sebe, a potom nam to zvycajne vydrzi tak do februara, ale ja dufam ze tento rok mi to vydrzi trochu dlhsie. Skusim pre to urobit vsetko, a dufam ze vy budete mat dostatok sil popracovat na tych svojich zavazkoch. Stastny a Uspesny Novy Rok.




What I was wearing


ZARA jeans
SUITEBLANCO blouse
CLARKS booties
NEXT belt
RALPH LAUREN scarf
LOUIS VUITTON handbag
SWAROVSKI earrings

Comments

  1. very nice!!

    http://wishuponastarblog.wordpress.com/2013/01/04/farrel-by-robbie-williams/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts