Dots


19/11/2012

You know that feeling, I think sometimes everyone come to that point. I am talking about being fed up of  everyday " uniform " . I mean the style what we wear everyday, what is so typical for each of us. I felt like that yesterday, I just felt for a change,  to wear something different. Normally I do wear loads of jeans, but I like the dresses and skirts as well. Yesterday I took that dots shorts. I know it looks more like I am wearing skirt, but no. It was lovely November day, I wore more layers, denim shirt as a base, then sweater and on top all of that leather jacket, I was ready to go.  With the opaques and leather boots which kept me nice and warm I could enjoy the day.

Poznate ten pocit, myslim ze kazdy obcas pride do tohto bodu. Hovorim o tom, ze obcas sme vsetci otraveni z nasej denno-dennej " uniformy " . Mam tym na mysli styl, ktory nosime kazdy den ktory je pre kazdeho z nas typicky. Presne takto som sa citila ja vcera, chcela som zmenu, obliect si nieco uplne ine. Normalne mam rada rifle, ale mam aj velmi rada saty a sukne. No a vcera som sa rozhodla pre tieto bodkovane sortky. Viem, ze to skor vyzera ze mam na sebe suknu, ale nieje to pravda, su to sortky.
Bol krasny novembrovy den, obliekla som si viac vrstiev, ako zaklad bola denimova kosela, na nu sveter a na to vsetko kozena bunda. Bola som pripravena vyrazit. S hrubymi pancuchami a kozenymi cizmami ktore udruju moje nohy pekne v teple som si v pohode mohla uzit krasny den.




What I was wearing

GATE jacket
LEE COOPER shirt and sweater
SANS SOUCI shorts
BILLOWY boots
JACKIE AND CELINE bag
TIE RACK scarf




Comments

  1. you look great!

    Marianela xxx
    http://www.asm-magazine.com/marilynscloset/

    ReplyDelete
  2. nice short! so pretty

    http://www.passionnanteetpassionnee.com/

    ReplyDelete
  3. Hello Katarina!!! That leather jacket certainly put the right amount of edge & badass to the look. Leather will always be my favorite, I'm also wearing one in my latest post....hope you could take time to check it out!!!

    REBECCA
    www.redtagchiclosangeles.com

    ReplyDelete
  4. you're so cute!! love polka dots :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts