Going neutral


4/11/2012

Last few days I had no time to do any post on my blog. Sometimes there is no time to post anything. Like right now, my boyfriend is sick and my new role is a nurse.
Since I started this blog I really enjoy it, first few weeks I was quite worried, so I didn't even go public with my blog. When I decided to go public first few comments came over and it made me so happy. It was great feeling to read that you like my style and blog. I felt it was worth it. It gave me strength to do more pictures. I love to play with the clothes, to style the same pieces with something else, and then it is completely different outfit. But my favorite style is classic in neutral colors, sometimes with a bit color in it.
P.S. Thank you everyone for reading my blog and for your lovely comments. I very much appreciate it. 

Poslednych par dni som nemala cas publikovat nejaky prispevok. Niekedy skratka na to nieje cas, ako napriklad teraz. Priatel ochorel a ja som na par dni zmenila zamestanie, je so mna zdravotna sestricka.
Odkedy som zacala tento moj maly svet, skutocne si to uzivam. Sice prvych par dni som nemala odvahu ho odprezentovat na verejnosti az zhruba po 6 tyzdnoch. Ale ked som tak nakoniec urobila a prisli prve komenty a pacil sa im moj styl vemi ma to povzbudilo. Citila som ze to stoji za to. Popohnalo ma to dopredu robit viac fotiek. Rada sa hram s oblecenim, bavi ma kombinovat veci. Jeden kus oblecenia s niecim inym a vzdy z toho vznikne novy outfit. Ale moj oblubeny styl je klasica v neutralnych farbach, niekedy s odvaznejsim farebnym doplnkom.
P.S. Dakujem vsetkym za citanie mojho blogu a za vsetky mile komentare. Velmi si to cenim.




What I was wearing

GATE coat
PRIMARK jeans
KANGOL sweater
DEICHMANN shoes
PRIMARK hat, gloves
RAY BAN sunglasses

Comments

  1. hi I'm following you by e-mail!
    thanks for visit me!
    xoxo
    Bel Carvalho
    http://bybelcarvalho.blogspot.com.br/

    ReplyDelete
  2. Your coat is pretty amazing ;)


    XX,
    Miranda

    ReplyDelete
  3. Those shoes are really cute and I love the whole neutral look! I really like your blog! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, likes and more. Also, if you wanted to follow each other on FB, just let me know and I would be happy to! :) :)

    www.raindropsofsapphire.com

    ReplyDelete
  4. thank you very very much katarina! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts